Преди броени дни Виктория Бекъм отпразнува своя 49-и рожден ден. Известната

...
Преди броени дни Виктория Бекъм отпразнува своя 49-и рожден ден. Известната
Коментари Харесай

Виктория Бекъм без грим

Преди броени дни Виктория Бекъм отпразнува своя 49-и рожден ден. Известната дизайнерка и някогашна певица от групата Spice Girls се похвали с няколко фотоси от тържеството по случай празника ѝ, където я виждаме в компанията на Дейвид Бекъм и децата им - усмихната и щастлива да прекара време с най-близките си. 
 Роклята на Виктория Бекъм, която накара всички да приказват за нея
Роклята на раздора на Виктория Бекъм

Защо едни я харесват, други - ненавиждат

Дейвид Бекъм също не пропусна да поздрави брачната половинка си с тяхна остаряла фотография, на която той целува Виктория по нослето.

" Честит рожден ден на най-невероятната брачна половинка и мама - на някой, който ни въодушевява всеки ден. Обичаме те и ти заслужаваш да имаш най-перфектния ден ", написа Дейвид Бекъм под фрагмента. 

Повод всички да приказват за дизайнерката обаче стана една друга фотография. Едно от децата на звездата - Ромео, я поздрави за празника в Instagram с техен общ кадър. Отбелязвайки, че е най-хубавата майка, която доста обича, той обаче сподели по какъв начин тя наподобява без грим и филтри. 

Не можем да отречем, че времето е много благосклонно с Виктория, която може и да на 49, само че сякаш отказва да остарее. Тя постоянно споделя разнообразни фотоси и видеа, в които демонстрира козметичните артикули, които употребява.

Но в този момент като че ли, с цел да потвърди, че не се срами от всяка диря на времето върху своето лице, Виктория не пропусна да показа същия кадър в своята история. Както се очакваше, получи стотици поздравления за младежкия си тип. И отличната си форма, прибавяме ние.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР